Welkom bij BY J Bloem en Design!

By J Bloem en Design is een sfeervolle winkel gevestigd in het centrum van Emmen. Hip, creatief en origineel. Dat is waar wij voor staan! Bij ons in de sfeervolle winkel vindt u dan ook niet-alledaags bloemwerk en bijzondere planten. 

 

Wij maken heel graag uw boeket, maar kijken daarbij altijd net even iets verder. Op deze manier kunnen wij de oneindige mogelijkheden van de bloemsierkunst zoveel mogelijk toepassen! Zoals José dat in gerenommeerde masterclasses,  waaronder een jaar lang die van Pim van den Akker, tot in detail heeft mogen uitwerken.

Voor welke gelegenheid dan ook; verjaardag, liefde, geboorte, trouwen, verhuizing, rouw of zomaar. Wij maken er iets onvergetelijks van. Zowel particulier als zakelijk kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan bloemabonnementen of interieurbeplanting. Bij een bloemabonnement brengen wij u elke week – of wanneer u dat wilt- een schitterend vers boeket, inclusief prachtige leenvaas.

Als dat geen goed begin van de week is! Interieurbeplanting! Dat planten op de werkvloer helemaal booming zijn, daar kunnen wij niet meer onderuit! Wij komen dan ook graag bij u langs om een passend advies te geven. Graag vertellen wij u ook de voordelen van Groen op kantoor. Laat je talent tot bloei komen tijdens onze workshops! Voor meer informatie kun u contact met ons opnemen of volg onze Facebookpagina.

Wij zijn aangesloten bij FloraNL, dit houdt in dat wij bloemen voor u kunnen versturen door heel Nederland!

José: Eigenaresse, Flower Designer, Flower Artist, Rouwwerkspecialist

José: Eigenaresse, Flower Designer, Flower Artist, Rouwwerkspecialist

Fieke: Eigenaresse, Flower Artist, Bruidswerk, Trendwatcher en Marketing

Fieke: Eigenaresse, Flower Artist, Bruidswerk, Trendwatcher en Marketing

Linda: Allround Flower Arranger

Linda: Allround Flower Arranger